Meniu Nunta Silver

Aperitiv

  1. Profiterol umplut cu crema de branza fina si ierburi de provance, tartar din rosii de gradina cu busuioc proaspat
  2. Galantina din file de somon cu capere, barotara in verdeturi.
  3. Avelina de branza cu ardei gras copt servita pe pancache de casa aromat cu cimbrisor.
  4. Macrou afumat cu pudra de masline servit pe briosa aromata cu hrean.
  5. Terina de muschiulet de porc cu jeleu de ardei gras copot, chips de bacon.
  6. Piept de pui in crusta de parmesan.
  7. Miniecler umplut cu tartar de legume.
  8. Salata de cruditati.
  9. Cerc de foietaj.
  10. Chutney de ardei gras cu ceapa rosie si stafide.

Peste

  1. Palina din somon copt, salsa de citrice cu verdeturi, risotto din orez negru si sos de creveti.

Fel principal 1

  1. Sarmalute traditionale in foi de varza, servite cu mamaliguta, ardei iute si smantana.

Fel principal 2

  1. Muschiulet de porc, mantie de bacon, duxelles de ciuperci.
  2. Crepinette de curcan, rosii deshidratate, mozzarella.
  3. Emulsie de sfecla coapta cu hrean
  4. Sos de cimbrisor