Restaurant Domeniu Dambu Morii

La câțiva kilometri de orașul Brașov, într-o oază de liniște și verde, se află Domeniul Dâmbu Morii, un loc perfect pentru relaxare și odihnă la sfârșit de săptămână, pentru mini-vacanțe în familie sau evenimente speciale.

Descoperă natura, te îmbie Domeniul Dâmbu Morii, încă de la intrarea în spațiul în care parcă te rupi de ritmul zilnic, deși rămâi aproape de oraș sau alte atracții turistice din zona Brașovului. Aici poți să vii ca să te relaxezi in weekend, poți să-ți organizezi o nuntă romantică pe malul piscinei în are liber, pentru evenimente speciale, team-building-uri sau vacanțe de sărbători, 1 Mai sau, pur și simplu, când ai chef să te odihnești și să mănânci ceva bun.

Aici există și o păstrăvărie proprie, iar Restaurantul Dâmbu Morii are specific românesc.Va invitam sa degustati un păstrăv la grătar absolut delicios, printre alte preparate gustoase: ciorbe și borșuri, gustări tradiționale românești sau clătite. În meniu veți mai găsi sărmăluțe de casă, borș de pește, tochitură moldovenească, papanași, vișinată, afinată și multe alte bunătăți!