Terasa evenimente nunta/botez Marabou

EXTRAVAGANTĂ, GENEROASĂ, ACCESIBILĂ, NUNTĂ ÎN AER LIBER

Punem suflet în ceea ce facem și suntem alături de tine pas cu pas. Atunci când alegi să sărbătorești un eveniment special din viața ta, îți dorești să iasă perfect. Orice ai avea în plan pentru nunta ta de vis sau botezul desprins din povești, echipa noastră de profesioniști te va ajuta din toată inima. Îți punem la dispoziție Terasa / Piscina Marabou de nuntă sau botez cu o capacitate de 350 persoane sau săli de botez adaptate cerințelor tale.

De multe ori inchizi ochii ca sa-ti imaginezi nunta perfecta, o nunta in aer liber. Imaginile prind contur si vezi o pajiste frumoasa, mese frumos decorate, o rochie superba, prietenii si familia zambind, muzica in surdina si ciripit de pasarele.

Deschide ochii, esti deja aici si visul tau se materializeaza: bun venit la Terasa Marabou, locatia pentru nunta ta memorabila, in natura! Stim ca ai cautat printe multe locatii de nunti in Brasov; ia-ti acum cateva minute pentru a te indragosti de locatia ta de nunta in aer liber!

Beneficiază de bar și spatiu exterior cu o priveliste superba, totodata nu aveti grija unui loc special amenajat de joaca pentru copii.

Atunci când plănuiești o nuntă intimă, un botez colorat, o petrecere cu grătar și lăutari sau un eveniment în familie, locația este factor cheie de decizie. Domeniul Dambu Morii este ideal pentru o nuntă tradițională și nu numai. Indiferent de tema nunții tale, împreună o vom pune în practică.

Te vom întâmpina cu cele mai delicioase bucate tradiționale, obținute după rețete ce sunt parte a culturii românești și fără adaosuri nespecifice rețetei autentice. Te vei linge pe degete!

Capacitate
350 Locuri
Capacitatea terasei
100 Locuri
Capacitatea parcării
31 camere
Capacitatea de cazare
Servicii
Acces pentru persoanele cu handicap
Acces pentru persoanele cu handicap
Organizatori
Organizatori
Meniu personalizat
Meniu personalizat
Baloane
Baloane
Arcade
Arcade
Torţe
Torţe
Joc de lumini
Joc de lumini
Decoraţiuni
Decoraţiuni
Alte servicii
Alte servicii
Echipament sunet
Echipament sunet
Loc de joacă pentru copii
Loc de joacă pentru copii
Parcare
Parcare
Ritualul nunţii în grădina locaţiei
Piscină
Piscină
Pahare ceremoniale
Pahare ceremoniale
Pahare
Pahare
Bucătărie proprie
Bucătărie proprie
Aperitive
Aperitive
Covor roşu