Terasa – piscina Marabou

Marabou s-a născut din dragoste pentru natură și puritate. Iubim splendoarea naturii, aerul curat de munte, razele ce se reflectă în apa cristalină și spațiul generos ce oferă senzația de libertate și exultanță.

Simbolul lebedei este strâns asociat cu mediul natural. Conexiunea cu apa simbolizează visarea, emoțiile și creativitatea.

Te invitam la Domeniu Dambu Morii, la terasa Marabou, cu o capacitate de 250 de locuri, unde te poti bucura de preparatele culinare a la Carte si decorul simplu si elegant al spatiului special amenajat.

In perioada de vara terasa Marabou isi face prezenta, amplasata langa piscina Marabou al Domeniului Dambu Morii iti permite sa te bucuri de priveliste panoramica asupra muntilor, in timp ce servesti  preparatele culinare gatite cu drag pentru tine.

Însă toată vara ești așteptat la distracție, la bălăceală și relaxare. În zilele toride, când simți că te topești dacă mai stai un minut în plus în oraș, vei găsi răcoare la piscina Marabou, în fiecare zi a săptămânii.

În plus, vei putea savura bunătăți la brunch-urile organizate lângă piscină, dar și cocktailuri colorate. Mai mult, în fiecare weekend distracția se prelungește până noaptea târziu, la party-uri speciale.

Bucură-te de vară la piscina și terasa Marabou, de la Domeniul Dâmbu Morii.